Аџић: ТВ Градишка постала нова звјездица на медијском небу Републике Српске

Град Градишка, Градска управа, али и грађани поносни су на оно што је Радио-телевизија Градишка у свом телевизијском програму за веома кратко вријеме постигла и понудила гледаоцима, изјавио је градоначелник Градишке Зоран Аџић.

Градоначелник Аџић је присуствовао коктелу поводом годишњице почетка емитовања ТВ програма, гдје му је директор Радио-телевизије Градишка Рајко Ромић уручио Захвалницу за допринос у развоју наше медијске куће.

Аџић је истакао да је РТВГ у потпуности остварује своју функцију да правоверемно и тачно информише грађане и ради на промоцији Градишке, те захвалио свим запосленим у нашој медијској кући на преданом раду.

„Радио-телевизија Градишка је сада са својим телевизијским и радијским програмом и порталом постала нова звјездица на медијском небу Републике Српске и због квалитета ТВ програма који је достигнут за веома кратко вријеме сигурно позитивно изненађење за све“, нагласио је Аџић.

Захвалница за допринос развоју Радио-телевизије Градишка уручена је и предсједнику Скупштине града Миленку Павловићу.

„Прва година је као и у свему увијек тешка и напорна али имајући у виду екипу која ради у Радио-телевизији Градишка и сада веома квалитетан програм ће сигурно бити још и бољи у наредним годинама“, рекао је Павловић

Радио-телевизија Градишка је додијелила и Лауреат за допринос развоју телевизијског програма уредници ТВ програма Сањи Суботић Цумбо, као годишњу награду која је по први пут додијељена неком од запослених у РТВГ.

Суботић Цумбо је 2007. године почела свој новинарски и водитељски рад у тада Радио Градишци, гдје се истакла и као уредник радијског програма, а велики допринос дала је као уредник ТВ програма и бројних емисија.

Она је истакла да је за њу ово посебан тренутак из разлога што је то њено прво признање за рад, труд, залагање и ентузијазам у новинарском послу, те што ће ово признање сваке наредне године бити додијељено неком од њених колега.

Коктелу поводом годишњице емитовања ТВ програма Радио-телевизије Градишка присуствовали су представници Градске управе, политичких странака и градских предузећа, установа и организација из Градишке.

М.Малешевић

Share With: