Сервисне информације за петак 5. март 2021. године

На подручју које оперативно покрива Полицијска управа Градишка у протекла 24 часа почињена су четири кривична дјела.

Припадници  Професионалне ватрогасне спасилачке јединице Градишка имали су три интервенције. Прва је гашење ниског растиња у Врбашкој у 11:27 часова, друга димњак у Рашкој улици у 14:41 и трећа техничка у Улици Младена Стојановића у 17:57.

У Служби хитне помоћи градишког Дома здравља прегледано је 18 пацијената. Дежурни доктори били су Маријан Јанковић и Јелена Моравац.

На Одјелу породилишта градишке Болнице у протекла 24 часа рођене су двије дјевојчице.

Испорука топлотне енергије је редовна, као и одвоз смећа.

Из комуналног предузећа „Водовод“ Градишка обавјештавају потрошаче да ће због санације квара на дистрибутивном цјевоводу данас од 8 до 16 часова доћи до прекида у испоруци воде корисницима који су прикључени на водоводну мрежу од Нестро пумпе до скретања за Котуреве док ће корисници од Брестовчине до Душанова имати смањен притисак воде.

Из Електродистрибуције Градишка обавјештавају потрошаче да ће због радова на електро мрежи данас доћи до прекида у испоруци електричне енергије на 20 КВ далеководима Берек излаз Турјак и Топола центар и трафостаницама Чатрња 7, Миљевићи 2, Горња Јурковица, Брестовчина 3, Центар 1 и Крушкик.

Share With: