Проглашени побједници ликовног конкурса Завичајног музеја Градишка

„Завичајни музеј“  Градишка прогласио је данас побједнике Конкурса за ликовно стваралаштво ученика основних и средњих школа, те предшколских установа са подручја града Градишка.

У категорији дјеце предшколског узраста прво мјесто је припало Катарини Благојевић, друго мјесто Мии Јандрић, а треће Софији Дојчиновић.

Ученици Основне школе „Данило Борковић“ били су најуспјешнији у категорији ученика основнох школа. Прво мјесто заузела је Леони Антонела Бодрожић, друго мјесто Огњен Калајџија, а треће мјесто Александра Зељковић.

У категорији ученика средњих школа најбоља је била ученица Гимназије Градишка Евгенија Спасојевић која је освојила прву награду. Друго мјесто је припало Ањи Ракита из Средње стручне и техничке школе, док је треће мјесто заузела Тијана Ђукић, ученица Гимназија Градишка.

Изложба награђених радова, као и радова за које је жири сматрао да треба да буду представљени оку јавности, ће бити уприличена 14. маја у 12 часова на тргу испред Културног центра Градишка, када ће бити додјељене и награде у све три категорије.

Г.Влаинић

Share With: