Подручна фудбалска лига – магнет за гледаоце (ВИДЕО)

Протеклог викенда одигране су утакмице првог кола Подручне фудбалске лиге Градишка. О оном што су гледаоци могли да виде на првим утакмицама, о промјенама у играчком кадру и новим односима снагама говорио је гост програма „Добро јутро Градишка“, Драгиша Шкорић. предсједник ФК „Братство“ из Козинаца.

„Моја екипа је показала изузетну снагу воље, и поред водећег поготка гостију из Александровца, успјела да потпуно преокрене утамицу и слави са, и за нас, помало неочекивано, високим резултатом, 5:1“, са задовољством је констатовао Шкорић.

По њему, пред нама је изузетно занимљива сезона, јер је најмање седам или осам екипа веома изједначено по питању квалитета. Гледаоци већ дужи период препознају колико су утакмице у овом рангу такмичења интересантне, па није риједак случај да посјета буде већа него на утакмицама у вишим ранговима.

Шкорић се осврнуо и на старт ФК „Козара“ који се, очигледно још увијек тражи, под новим руководством и великим бројем младих играча, али је изразио наду да ће и „Козара“ смоћи снаге да се консолидује, јер је њихов успјех и успјех и огледало свих осталих клубова са територије града.

 Н. Ристић

Share With: