Одгођена манифестација Градског фудбалског савеза Градишка

Манифестација „Избор најбољих Градског фудбалског савеза Градишка за 2019. годину“ која је требала бити одржана синоћ у Градишци  одгођена је због саопштења Фудбалског савеза Републике Српске о обустављању свих активности, рекао је у изјави за Радио Градишку, предсједник Градског фудбалског савеза Градишка Илија Гиговић.

Гиговић је навео да ће о накнадном термину одржавања ове свечаности јавност бити обавјештена.

У саопштењу Фудбалског савеза Републике Српске се наводи да су 13. децембра запримили Закључак Републичке управе за инспекцијске послове којим се по Рјешењу истог забрањује обављање дјелатности Фудбалском савезу Републике Српске.

Доношењем Закључка Републичке управе за инспекцијске послове забрањено је обављање дјелатности Фудбалском савезу Републике Српске, као и њеним чланицама Подручним – Градским – Општинским фудбалским савезима, односно клубовима као учесницима такмичења у организацији Фудбалског савеза Републике Српске и његових чланица, престала су сва текућа такмичења и сва фудбалска дешавања у оквирима и надлежнoстима Фудбалског савеза Републике Српске и његових чланица.

Share With: