Најава спортског викенда

У оквиру 5. колу Премијер лиге БиХ за кошаркашице, Козара сутра гостује код екипе  Бановића.

Бановићи су водећа екипа првенства са све четири побједе, док је Козара је забиљежила сва четири пораза и налази се на зачељу табеле.

Рукометаши градишке Козаре сутра у 16 часова и 30 минута у Арени Градишка дочекују Дервенту, у утакмици 10. кола Прве лиге Републике Српске.

Козара у Првој рукометној лиги не игра тако добро као прошле сезоне. Имају три побјeде, један реми и пет пораза, те су са 7 бодова на деветој позицији на табели. Дервента је трећа са 13 бодова, два мање од водећих екипа Младости и Славије.

У Арени ће сутра у 19 часова и 30 минута бити одиграна утакмица 8. кола Прве лиге Српске за одбојкаше, а састају се домаћа Градишка и Црвене звијезда из Обудовца.

Одбојкаши Градишке су на дугом мјесту на табели Прве лиге са 12 бодова, три мање од Гацка који има и утакмицу мање,  док је екипа из Обудовца предпосљедња са 9 освојених бодова.

У 5. колу Прве лиге Републике Српске у футсалу, Борачка из Градишке сутра у 19 часова гостује код бањалучког Борца.

Екипа Борачке за сада није уписала ниједан првенствени бод, па ће у Бањалуци имати тежак задатак да дође до побједе или рeмија против Бораца који из три одигране утакмице има двије побједе и пораз.

М.Малешевић

Share With: