Манифестација „Сви смо ми дио вас“ 22. и 23. априла

Треће међународно дружење дјеце и омладине са потешкоћама у развоју и њихових родитеља под називом „Сви смо ми дио вас“ биће одржано у суботу, 22. и недјељу, 23. априла у Градишци. Централна манифестација биће организована код школе и друштвеног дома у Крушкику 22. априла од 10 часова и окупиће дјецу са потешкоћама у развоју из више од 100 градова Републике Српске и БиХ и земаља окружења.

Предсједник Удружења за помоћ ментално недовољно развијеним лицима Градишка Драгослав Шиник гостујући у јутарњем програму РТВГ-а рекао је да према најави на манифестацију долази око 2 000 породица. Уз подршку Градске управе, бројних институција, привредника и пријатеља обезбјеђен је смјештај у Градишци за госте из удаљених крајева као и бројни садржаји током дводневног дружења дјеце са потешкоћама у развоју.

„Наша жеља, када смо договарали манифестацију у сарадњи са родитељима, знајући да се у априлу у Бањалуци одржава Српска опен и да је април посвећен Дану града Градишка, била је да нашу манифестацију посјети Новак Ђоковић, да поздрави нашу дјецу и упути им поруке подршке. Упутили смо службени позив да у било ком тренутку, поштујући своје обавезе Ђоковић посјети нашу дјецу у Градишци и надам се да ћемо то успјети остварити“, навео је Шиник.

Шиник се захвалио свима који су на било који начин помогли организовање треће манифестације „Сви смо ми дио вас“ у Градишци.

С.С.Ц.

Share With: