Градишки одбојкаши поражени од бањалучког Борца

Градишки одбојкаши синоћ су поражени у Арени Градишка од екипе бањалучког Борца у оквиру четвртине Купа Републике Српске у категорији сениорa.

Тренер Одбојкашког клуба Градишка Рајко Лајић рекао је да су њихова очекивања у овој утакмици била да максимално искористе Куп РС са екипом из премијер лиге БиХ и да виде своје капацитете и могућности играјући са најбољим клубовима.

“Екипа Борца је добила утакмицу максималним резултатом 0:3, али с обзиром на кретање резултата по сетовима и чак појединих прилика да сет завршимо у нашу корист можемо слободно рећи да смо задовољни нашом игром и искуством које смо добили из јаких сервиса и доминантне игре противника у блоку и одбрани”, појаснио је Лајић.

Он је навео да је ова утакмица одиграна пред почетак првенства прве лиге Републике Српске и сигурно корисна јака утакмица

“Претходни викенд узели смо прво мјесто на меморијалном турниру у Дарувару код наших пријатеља које нам је такође показало на чему требамо радити у наредном периоду. Честитамо екипи из Бањалуке у чијем саставу се налазе два играча које су почетне кораке у одбојци имали у нашем клубу и желимо им срећу у даљем наставку Куп такмичења” навео је Лајић.

Р.К.-С.С.Ц.

Share With: