У Горњим Подградцима ове године асфалтирано 650 метара локланих путева (ВИДЕО)

У Горњим Подградцима данас су свечано пуштене у употребу двије дионице локалних путева укупне дужине 650 метара, за чију изградњу је из градског буџета издвојено око 107.000 КМ.

„Изграђено је 420 метара пута у засеоку Вучковци и 230 метара у Гајићима, а циљ је да се кроз изградњу инфраструктуре мјештанима Горњих Подградаца обезбиједи боља комуникација са градом и услови да могу да остају на живе у овом крају“, рекао је градоначелник Градишке Зоран Аџић.

Он је додао да се грађевинска сезона, када су у питању инфраструктурни радови који су предвиђени буџетом, успјешно приводи крају, те да су и грађани и Градска управа задовољни јер је урађено оно што је договорено за ову годину.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Горњи Подградци Звјездан Панић навео је да је за нешто више од 10 године у овој мјесној заједници изграђено око 10 километара локалних путева.

„Порградци су крај из кога се највише извезе дрвних сортимената па је и логично да дио средстава од експлоатације шума буде уложен у изградњу путева у овом мјесту, јер се прилоком извоза обловине путеви доста уништавају. Грађани су задовољни јер је Градска управа је то увидјела и улаже у изгрању путева“, додао је Панић.

М.М.

Share With: