Zoran Adžić reizabran za predsjednika Gradskog odbora SNSD Gradiška

Predsjednik Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Gradiška Zoran Adžić reizabran je sinoć na tu funkciju.

Na sedmoj Izbornoj konferenciji Gradske organizacije SNSD-a izabran je i 71 član Gradskog odbora.

Izbornoj konferenciji, koja je održana u Areni Gradiška, prisustvovao je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji je čestitao Adžiću i novoizabranom Gradskom odboru, ocijenivši da je ovaj impozantni skup dokaz ozbiljnosti i stabilnosti gradske partijske organizacije.

„Čestitam im na uspješnim rezultatima u prošlosti i uopšte ne sumnjam da će SNSD u Gradišci ponovo ostvarivati dobre rezultate. Planiranih projekata za Gradišku je mnogo“, rekao je Dodik.

On je naglasio da će iduće godine biti završen novi most na Savi, koji će rasteretiti saobraćaj i dati mogućnost za planiranje novih projekata.

„U planu je rekonstrukcija magistralnog puta od Gradiške do Klašnica, podrška izgradnji vrtića, rekonstrukciji škola i to će obilježiti naredni period ovog grada“, rekao je Dodik.

On je ocijenio da je Gradska organizacija SNSD Gradiška jedna od najorganizovanijih i najstabilnijih lokalnih partijskih organizacija, koja obezbjeđuje dobre rezultate.

„Uvijek kada je SNSD na vlasti u Gradišci bio je uzlet same lokalne uprave, a kada su to bili neki drugi to je bio definitivni zastoj i onemogućavanje razvoja. SNSD pokazuje svoju sposobnost i jedan od dokaza toga je i ova sportska dvorana, koja je u mandatu drugih stranaka zjapila prazna i nije bilo ideje kako je završiti. Danas sam ponosan što u ovoj dvorani održavamo konferenciju i presretan da je svi koriste, bez obzira na političku pripadnost“, naveo je Dodik.

On je dodao da od Gradske organizacije SNSD-a Gradiška očekuje da na izborima naredne godine postigne rezultat kao i 2018.

Adžić, koji je i aktuelni gradonačelnik Gradiške, zahvalio je delegatima Izborne konferencije i Dodiku za podršku u namjeri da nastavi da vodi Gradsku organizaciju SNSD-a i radi na izgradnji i razvoju Gradiške.

„Opredijeljeni smo da radimo u skladu sa našim strateškim planovima i imamo niz planova u oblasti društvenog, sportskog, kulturnog, infrastrukturnog i privrednog razvoja Gradiške. Imamo dosta pripremljenih projekata i vjerujem da ćemo i uz podršku Vlade Republike Srpske nastaviti sa razvojem“, istakao je Adžić.

On je naglasio da se Gradiška razvijala uvijek kada je na njenom čelu bio SNSD, a da je taj razvoj ubrzaniji kada je SNSD na vlasti na lokalnom i na republičkom nivou.

„Želimo da Gradiška postane razvijeni srednjoevropski grad. Gradiška u tome ima apsolutnu podršku predsjednika Dodika i Vlade Republike Srpske, a pokazali smo da za naše projekte imamo podršku međunarodnih donatora jer smo za prethodne četiri godine od UNDP-a i zemalja EU dobili oko 53 miliona KM grantovskih sredstava“, dodao je Adžić.

Izbornoj konferenciji Gradske organizacije SNSD-a Gradiška prisustvovalo je 358 delegata, te funkcioneri SNSD-a i stranaka koalicije.

M.Malešević

Share With: