Top lista

Top lista za 25.09.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Zimska služba spremna za zimu

Zimska služba u okviru komunalnog preduzeća „Gradska čistoća” Gradiška spremna je za zimu.

Gostujući u emisiji „Bilans stanja“ Radio Gradiške direktor Gradske čistoće Željko Bilbija rekao je da su nabavili dovoljne količine abrazivnog materijala i 95 tona soli za predstojeći zimski period.

On je naveo da Zimska služba raspolaže potrebnom tehnikom i podsjetio da je novina to da su krajem prošle zimske sezone nabavili savremenu posipačicu.

Bilbija je naglasio da Gradska čistoća već treću godine čisti i održava sve puteve na području Gradiške u zimskom periodu te dodao da su za saobraćajnice u gradskom području zaduženi radnici Gradske čistoće dok su u ruralnom dijelu angažovana četiri podizvođača za čišćenje i održavanje puteva tokom zime.

On je podsjetio da su za rad Zimske službe u ovoj godini iz budžeta Gradske uprave izdvojena sredstva u iznosu od 83 000 KM.

Biblija je naglasio da prate vremenske prilike i da će djelovati u slučaju najavljenih padavina.

Govoreći o drugim aktivnostima do kraja godine Biblija je naveo da su završili uređenje putnog pojasa, da trenutno rade makadamski put u Petrovom Selu i da će na održavanju makadamskih puteva raditi sve dok im vremenski uslovi to dozvoljavaju.

Share With: