Због реконструкције коловоза обустављен саобраћај на дионици Врбашка- Драксенић

У већем дијелу Републици Српској саобраћај се одвија по мокрим и клизавим коловозима, уз повећану опасност од одрона, на свим дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина. С обзиром да је крај радне седмице појачана је фреквенција возила на већини путних праваца, па возачима савјетујемо максимално опрезну и спорију вожњу, прилагођену стању и условима на путу, као и поштовање саобраћајних прописа и сигнализације.

Од данас, 23.октобра, у 08:00 часова па до 18.новембра, у 18:00 часова због реконструкције коловоза, биће потпуно обустављен саобраћај за сва возила на дионици магистралног пута МI-102 Драксенић-Врбашка.Алтернативни правац за путничка возила је путни правац Градишка-Подградци-Јабланица-Сјеверовци-Божићи-Козарска Дубица, а за теретна возила Градишка-Бања Лука-Приједор-Козарска Дубица.Напомињемо да се ово Рјешење о забрани саобраћаја неће односити на возила којима се врши достава на територији гдје се изводе радови, за возила локалног становништва као и на возила хитних служби.

На граничним прелазима  Градишка и  Велика Кладуша појачан је интензитет саобраћаја на улазу у БиХ. На осталим граничним прелазима нема дужих  задржавања.

Share With: