Завршен “Нектар Гарден Фест“: Двије вечери врхунске забаве за све генерације

Приједорска публика, али и публика, која је дошла из свих крајева региона, на “Нектар Гарден Фесту“ у протекла два дана имала је прилику видјети и чути различите садржаје за све генерације.

“Љетна башта Приједор била је попуњена до посљедњег мјеста. Владала је фантастична и позитивна енергија од самог почетка, до посљедњих тактова, тако да са правом можемо рећи да је “Нектар Гарден Фест“ испунио сва очекивања“, поручили су организатори фестивала.

Трећи “Нектар Гарден Фест“, који је окупио осам бендова из регије, завршен је синоћ спектакуларним концертом Нене Белана & Фиуменс, који су први пут свирали у Приједору.

“Публика нас је фантастично прихватила. Овдје смо први пут и нисмо знали шта да очекујемо, а и наступили смо послије Бајаге, једне музичке величине, послије које се треба доказати. Чини ми се да смо тест положили и једва чекамо прилику да поново дођемо у Приједор. Приједорска Љетна башта је један сјајан простор и заиста нам је била част бити дио ове сјајне приче“, изјавио је Белан.

Другу фестивалску ноћ отворио је приједорски бенд Ехо Радар, који су уз сјајну свирку публици представили нове чланове.

“Нама је било супер. Супер је фестивал и било би добро да их има што више“, поручио је Никола Граб, гитариста Ехо Радара.

Након Ехо Радара на бини Љетне баште наступио је деветочлани бенд Ничим Изазван. Овај водећи поп састав нове генерације отпјевао је своје највеће хитове попут “О теби“, “Рекла је“, “Тридесет“, али и оне са посљедњег албума, који су избацили прошле године.

“Концерт је испунио наша очекивања, јер смо знали да ће бити јако добра атмосфера, јако добра бина, добар звук, публика.

“Свирали смо овдје прије пар година и тад на је било сјајно и испунили смо сва наша очекивања“, изјавио је Бојан Глувајић, фронтмен групе Ничим Изазван.

Публика је са нестрпљењем чекала концерт рок великана Бајаге и Инструктора, који су на окупу већ 40 година и који су концерт започели пјесмом “Са друге стране јастука“. Ноћ препуна емоција, љубави и загрљаја, које је публика у Приједору пренијела на Бајагу, а овај истом мјером узвратио била је посебна и непоновљива, те смо сигурни да ће успомене, које ће сваки од посјетилаца овог концерта понијети, бити дуго чуване и препричаване.

“Јуче сам свирао у Мостару и тамо су ми већ рекли да је Фестивал у Приједору фантастичан, као што се каже добар глас далеко се чује“, рекао је Момчило Бајагић Бајага.

Подсјетимо, прво фестивалско вече отворио је бенд Синхро, а потом су наступили Бркови, Др Неле Карајлић и Психомодо Поп.

Трећи “Нектар Гарден Фест“ посебан је и по импресивној ПроРент продукцији, која је одушевила извођаче, али и публику.

“Надам се да сте уживали у свим садржајима, које је тим “Нектар Гарден Феста“ одабрао само за вас. Ми смо већ добили идеје, мотивацију и вјетар у леђа за припрему фестивала наредне године”, поручили су организатори.

“Нектар Гарден Фест“ је потврдио и учврстио своју позицију на фестивалској мапи у регији. Видимо се и сљедеће године!

Share With: