Top lista

Top lista za 11.04.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Završeno gradsko takmičenje u košarci u okviru Malih olimpijskih igara

U sportskoj sali Osnovne škole „Mladen Stojanović“ u područnom odjeljenju Vrbaška danas je odigrana završnica Liga takmičenja u košarci za učenike osnovnih škola.

U konkurenciji muških ekipa pobjednik je Osnovna škola”Danilo Borković”, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Osnovne škole “Petar Kočić“ Nova Topola, a treće mjesto pripalo je ekipi Osnovne škole “Vasa Čubrilović”.

U konkurenciji ženskih ekipa prvo mjesto osvojila je Osnovna škola „Danilo Borković“, drugo mjesto pripalo je ekipi Osnovne škole”Mladen Stojanović“, a treće Osnovnoj školi “Vasa Čubrilović ”.

Najboljim ekipama uručeni su pehari i medalje dok je nagradu za najbolju igračicu dobila Stela Pezerović a u kategoriji dječaka pehar za najboljeg igrača dobio  je Luka Bajić.

Načelnik odjeljenja za društvene djelatnosti grada Gradiška Davor Glišić zahvalio se svim direktorima osnovnih škola, profesorima fizičkog vaspitanja, koordinatorima i učesnicima.

„Gradska uprava će uvijek podržavati ovakve i slične projekte koji podržavaju mlade“, istakao je Glišić.

On je dodao da se na ovaj način promoviše i omasovljava školski sport.

Direktor Osnovne škole  “Mladen Stojanović” Miladin Branković rekao je da su sve škole zadovoljne organizacijom kao i djeca koja su se veoma zainteresovana za koškarku.

„Svake godine imamo priliku vdjeti niz mladih pojedinaca koji će biti budućnost naše košarke“, istakao je Branković.

On je izrazio nadu da će sljedeće godine odnosno četvrti put od kako se ova liga organizuje odigravanje utakmica biti organizovano u novoj sportskoj dvorani.

Share With: