Top lista

Top lista za 30.05.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Završen turnir u malom fudbalu „Bravo“ 2019

Ekipa „Market AS“ pobjednik je ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu za seniore, oni su u finalu pobjedili ekipu „Peti Neplan-Dvorac Bejići Usora“. U juniorskoj konkurenciji pobjednik finala je ekipa „Joga“ dok je drugo mjesto zauzela ekipa „Mia du“.

Učesnicima su podjeljene prigodne nagrade  i zahvalnice za  učešću na turniru. Glavna nagrada ove godine iznosila je 7000 KM koju je osvojila ekipa iz seniorske konkurencije „Market AS“.

Turnir je organizovalo Udruženje građana „Naša Sava“,uz pomoć brojnih sponzora i Grada Gradiška.

Gradonačelnik Zoran Adžić rekao je ovom prilikom da ovaj turnir postaje brend Gradiške, da se po brojnosti ekipa vidi da ovaj turnir raste svake godine i da će Gradska uprava uvijek pomagati razvoj sporta u Gradišci.

„Gradska uprava ulaže napore da se do kraja godine završi sportska dvorana, kako bi mladi sportisti imali mogućnost da organizuju ovakve turnire i u zatvorenom prostoru istakao“, je Adžić.

Sekretar udruženja „Naša Sava“ Mladen Majdanac rekao je da su oni kao organizatori zadovoljni kavlitetom fudbala i odazivom publike te da su na  turniru  učestvovale ukupno 44 ekipe, 28 seniorskih i 16 juniorskih iz čitave banjalučke regije, dok je jedna ekipa iz Hrvatske.

Pored sportskog dijela u okviru turnira organizovana je humanitarna akcija za pomoć Udruženju roditelja djeca sa autizmom “Duga” Gradiška.

Ovaj turnir jedan je od šest turnira u Republici Srpskoj čiji će pobjednici u seniorskoj kategoriji učestvovati na ovogodišnjoj završnici “Jelen kupa 2019.” u Banjaluci.

Share With: