„Завичајни музеј“ Градишка расписао дјечији ликовни конкурс

„Завичајни музеј“ Градишка расписао је Конкурс за ликовно стваралаштво ученика основних и средњих школа, те предшколских установа са подручја града Градишка.

Радове је потребно доставити до 10. априла 2021. године, лично или путем поште на адресу Јавна установа „Завичајни музеј“ Градишка, др Младена Стојановића брoj 8.

Заједно са радом потребно је доставити и посебну коверту са истом шифром у којој се налази име и презиме учесника конкурса.

Изложба радова ће бити приређена, 15. априла 2021. године, када ће град Градишка први пут обиљежити Међународни дан умјетности проглашен од стране UNESCO-а.

На изложби ће бити проглашени најбољи радови и додјељене награде, а награде се додјељују за прва три рада у свим категоријама.

Предшколска дјеца ће бити награђена поклон боном за играчке у вриједности од по 100 КМ.Ученици основне школе ће бити награђени поклон боном за спортску опрему у износу  од по 200 КМ. Ученици средње школе ће добити новчану награду у износу од: 300 КМ, 200 KM и 100 КМ, као и учешће на међународној колонији ”Градишка 2021”.
Учешће на конкурсу није условљено темом, техником, нити форматом рада.

Конкурс за ликовно стваралаштво је објављен на огласној плочи ЈУ „Завичајни музеј“ Градишка и на интеренет страници www.muzejgradiska.com.

Г.Влаинић

Share With: