Top lista
Top lista za 21.12.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Za vikend Memorijalni turnir “Aleksandar Aco Vuković”

Asocijacija sport za sve organizuje četvrti Memorijalni turnir „Aleksandar Aco Vuković“ koji će biti održan sutra 17. i u nedjelju 18. avgusta na sportskom terenu kafe bara „Tvins“ u Žeravici.

Jedan od organizatora turnira, Mirko Pisarić, gostujući u programu Radio Gradiške, rekao je da je kao i prethodnih godina predviđeno učešće osam fudbalskih ekipa i da su prijave u toku.

„Turnir se igra dva dana, a u nedjelju je predviđeno polufinala i finale“, rekao je Pisarić i naveo da i ove godine očekuju veliki broj posjetilaca i dobro druženje.

Aleksandrov brat, Zoran Vuković rekao je da su inicijativu za organizovanjem ovog turnira pokrenuli  njegovi drugovi s ciljem da odaju počast i očuvaju uspomenu na prijatelja i sportistu koji je igrao za više lokalnih klubova.

Vuković se zahvalio organizatorima i svima koji pomažu da se ovaj turnir održava i da živi sjećanje na Aleksandra Acu Vukovića.

Kotizacija je 50 KM, a sredstva će biti donirana u humanitarne svrhe, za pomoć u liječenju oboljelim licima.

Utakmice će se igrati od 14 do 20 časova. Za prva tri mjesta predviđeni su pehari kao i nagrade za najboljeg igrača i golmana turnira.

Share With: