Top lista
Top lista za 23.11.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

XVII Međunarodni sajam antikviteta i kolekcionarstva u Gradišci 13. jula

U okviru “Gradiškog ljeta 2019” 13. jula u Kulturnom centru održaće se XVII  Međunarodni sajam antikviteta i kolekcionarstva  u organizaciju Udruženja kolekcionara i ljubitelja istorije “Denarijus” Gradiška.

Predsjednik  ovog Udruženja Alen Mešić, gostujući u programu Radio Gradiške, rekao je da se do sada  na sajam prijavilo preko 40 izlagača iz Republike Srpske, BiH,, Srbije,  Hrvatske, Crne Gore i Slovenije.

“Najvažnije je da je odziv sve bolji, i kada su u pitanju izlagači i posjetioci, manifestacija je prepoznata i od naše Gradske uprave i naši sugrađani su razvili svijest o kolekcionarstvu, i javljaju nam se”,  dodao je Mešić.

Mešić je naveo da će na Sajmu biti izloženi predmeti od antike do danas, staro oružje, novac, razglednice, poštanske marke i ostali kolekcionarski eksponati.

Članovu ovog Udruženja proteklog vikenda imali su zapaženo učešće na drugom Sajmu starina, umjetnina i antikviteta u etno selu “Ljubačke doline” u selu Ljubačevu kod Banjaluke.

Udruženje “Denarijus” je jedno od najbrojnijih i najaktivnijih udruženja koja se bave kolekcionarstvom na našem prostoru.

Share With: