Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

XVII Međunarodni sajam antikviteta i kolekcionarstva u Gradišci 13. jula

U okviru “Gradiškog ljeta 2019” 13. jula u Kulturnom centru održaće se XVII  Međunarodni sajam antikviteta i kolekcionarstva  u organizaciju Udruženja kolekcionara i ljubitelja istorije “Denarijus” Gradiška.

Predsjednik  ovog Udruženja Alen Mešić, gostujući u programu Radio Gradiške, rekao je da se do sada  na sajam prijavilo preko 40 izlagača iz Republike Srpske, BiH,, Srbije,  Hrvatske, Crne Gore i Slovenije.

“Najvažnije je da je odziv sve bolji, i kada su u pitanju izlagači i posjetioci, manifestacija je prepoznata i od naše Gradske uprave i naši sugrađani su razvili svijest o kolekcionarstvu, i javljaju nam se”,  dodao je Mešić.

Mešić je naveo da će na Sajmu biti izloženi predmeti od antike do danas, staro oružje, novac, razglednice, poštanske marke i ostali kolekcionarski eksponati.

Članovu ovog Udruženja proteklog vikenda imali su zapaženo učešće na drugom Sajmu starina, umjetnina i antikviteta u etno selu “Ljubačke doline” u selu Ljubačevu kod Banjaluke.

Udruženje “Denarijus” je jedno od najbrojnijih i najaktivnijih udruženja koja se bave kolekcionarstvom na našem prostoru.

Share With: