Top lista

Top lista za 17.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Vuk Radivojević posjetio “Arenu Gradiška”

Proslavljeno košarkaško ime i izvršni direktor Košarkaškog kluba “Igokea” iz Laktaša Vuk Radivojević posjetio je danas Gradišku i obišao “Arenu Gradiška” na kojoj se izvode završni radovi.

Radivojević je istakao da je oduševljen dvoranom u Gradišci  i dodao da je veoma dobro urađena i dovoljno velika da se u njoj mogu održavati razni sportski događaji.

On je naveo da su pripreme KK Igokea za narednu sezonu u ABA Ligi u toku i istakao da je njegov tim sa pripremama krenuo ranije nego obično zbog učešća u FIBA Ligi Šampiona i kvalifikacija koje počinju 15. septembra utakmicom protiv rumunskog Kluža u Laktašima.

“Uspješno smo krenuli sa pripremama ,oformili smo okosnicu tima, svi su na okupu već  20 dana,a u narednom periodu u planu imamo odigrati nekoliko pripremnih utakmica i smatram da možemo ostvariti dobar rezultatu u narednoj sezoni ”, naveo je Radivojević.

On je dodao da je većina tima promjenjena u odnosu na prošlu sezonu  te da su u Igokeu stigla nova pojačanja u vidu Nikole Jovanovića, Stefana Fundića, Marka Jošila, Edin Atića i  tri Amerikanaca Anatabija Volera,Entoni Klemensa i Džekija Karmajkela, dok  su od prošlogodišnjeg igračkog kadra u Igokei ostali Dalibor Ilić,Darko Talić i Milan Vulić.

ABA Liga počinje 3. oktobra a Igokea će sezonu početi utakmicom protiv Mega Bemaksa u Laktašima.

Share With: