Врховац: Предсједник Додик ће бити побједник

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Дражен Врховац упутио је пуну подршку Предсједнику Републике Српске Милораду Додику на данашњем, како он наводи измишљеном суђењу који за циљ има само да осуде некога ко ради једино и само у интересу Српског народа.
„Не признајем ни једног нелегалног страног представника који покушава да угуши све оно што је Српски народ годинама градио, а нарочито Предсједника Додика који све вријеме ради по ономе што Устав и закон прописују. Због тога мислим да се овај циркус мора завршити што прије и да ће као побједник изаћи Предсједник Милорад Додик.“
Он је додао да је убијеђен да план скован од стране оних који не воле ни Србе ни Републику Српску неће проћи како су замислили јер је првенствено Закон али и читав Српски народ уз Предсједника Додика. Иако не уважавање одбране да се одгоди датум рочишта јасно показује да се таквим понашањем жели само убрзати комплетан процес како би се што прије дошло до пресуде, Врховац мисли да ће Додик и из овог нелегитимног напада изаћи као побједник.

Share With: