Возачи опрез, могућа магла

Због излијевања воде на коловоз, у прекиду је саобраћај за путничка возила на дионици рег. пута Зворник-Сапна, у мјесту Грбавци.
На осталим путевима у Републици Српској саобраћај се одвија редовно, по сувим и мјестимично влажним коловозима. Возачимаиз АМС Српске скрећу пажњу на мјестимичну маглу, као и  на повећану опасност од одрона. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена стању и условима на путу.

Због извођења радова на рехабилитацији магистралног пута Градишка – Нова Топола – Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице 1-Нова Топола измјењен је режим у одвијању саобраћаја. Због радова на изградњи кружне раскрснице на споју магистралних путева М-I 101 Градишка-Нова Топола и М-I 102 Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.На магистралном путу М-I 102 Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, због активираног клизишта саобраћај се одвија успорено.

На граничним прелазима Градишка, Градина и Велика Кладуша појачан је интезитет саобраћаја на излазу из БиХ. На осталим прелазима за сада нема дужих задржавања.

Share With: