Веома топло и наредних дана

У Републици Српској до краја седмице задржаће се сунчано и веома топло вријеме са дневном температуром ваздуха и до 38 степени Целзијусових, подаци су Републичког хидрометеоролошког завода.

Сутра ће током јутра и дана бити углавном ведро, сунчано и веома топло вријеме, уз малу дневну облачност, са дневном температуром ваздуха од 29 до 35, на југу око 38 степени Целзијусових.

У сриједу, 11. августа, јутру ће бити ведро или уз малу облачност, понегдје на југозападу и сјевероистоку уз коју кап кише.

Послијеподне и увече постојаће услови за локалну кишу, пљусак и грмљавину углавном од централних предјела ка југоистоку и југу.

У четвртак, 12. августа, током јутра и дана биће углавном ведро, сунчано и веома топло вријеме, уз малу дневну облачност, локално и вруће са дневном температуром ваздуха од 29 до 33, на југу до 36 степени Целзијусових.

У ноћи између четвртка и петка на југоистоку ће бити мјестимично киша или пљусак.

У петак, 13. августа током јутра и дана биће ведро, сунчано и веома топло вријеме уз малу дневну облачност, локално и вруће са дневном температуром ваздуха од 29 до 34, на југу до 37 степени Целзијусових.

Share With: