Уз мало добре воље, Градишка може боље: Заједно радимо на јачању повјерења и кохезије у нашој заједници

Позивамо грађане и грађанке, организације цивилног друштва и друге друштвене актереда се региструју за учешће у „Дијалогу заједнице Градишка“. Током дијалога, учесници/це ће разговарати о заједничким приоритетима, изразити проблеме и изазове у заједници, те представити потенцијална рјешења, која могу бити проведена у локалној заједници с коначним циљем јачања повјерења и кохезије.

„Дијалог заједнице Градишка“ одржаће се 3. марта 2023. године, у сали Скупштине Града Градишка, с почетком у 13 часова. Због ограниченог броја мјеста, молимо све заинтересоване да се региструју за учешће на дијалогу ОВДЈЕ (https://forms.office.com/e/9Q7mSJrm9H).

Дијалог се одржава у склопу пројекта „Јачање повјерења и кохезије у заједницама у Босни и Херцеговини“, који финансира Европска унија (ЕУ), а који је заједнички подухват ЕУ (таг: Evropska unija u Bosni i Hercegovini | Sarajevo | Facebook), Уједињених нација (таг: United Nations in BiH – Home | Facebook), Мисије ОСЦЕ-а у Босни и Херцеговини  (таг: OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina – Home | Facebook) i Вијећа Европе (таг: Vijeće Evrope – Ured u Sarajevu – Home | Facebook)

#МожемоБоље

 

Share With: