Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Uhapšeno lice zbog više krađa u Srpcu

Policija u Srpcu uhapsila je lice čiji su inicijali Z.T. iz Srpca za koje se sumnja da je počinilo više krađa na području ove opštine.
Riječ je o krađama u trgovinama, ambulanti porodične medicine i apoteci, ali i krađi bicikla, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.Krađe su juče prijavljene, a srbačka policija je operativnim radom na terenu došla do saznanja da se Z.T. može dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela, te je u saradnji sa policijom iz Prnjavora ovo lice uhapšeno.

Policiji je u 3.10 časova prijavljena provala u trgovini u mjestu Kukulje, a oko 7.00 časova krađa u trgovini u mjestu Mali Razboj, odakle je iz kasa ukradena neutvrđena količina novca.

U noćnim časovima je Policijskoj stanici Srbac prijavljena provala u ambulantu porodične medicine, kao i u apoteku koja se nalazi u okviru ambulante u mjestu Kukulje, odakle je, takođe, ukradena neutvrđena količina novca.

Iz policije navode da im je u noćnim časovima prijavljena i krađa bicikla ispred kuće u mjestu Razboj Lijevčanski.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naredio da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta podnese izvještaj za počinjena krivična djela protiv uhapšenog.

Share With: