Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Uhapšena lica iz Tešnja i Jelaha zbog droge

Pripadnici Policijske uprave Gradiška su u saradnji sa Graničnom policijom BiH, Terenskom kancelarijom sjeverozapad, uhapsili lice iz Jelaha čiji su inicijali K.E. i lice iz Tešnja čiji su inicijali H.A, kod kojih je pronađeno više vrsta droge, saopšteno je iz ove uprave.

U saopštenju je navedeno da su službenici Policijske uprave Gradiška u utorak, 19. maja, oko 8.50 časova u mjestu Kaoci u opštini Srbac, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, pretresli vozila i lica K.E. i H.A.

Prilikom pretresa pronađeno je i oduzeto 126,29 grama spida, 45 komada tableta ekstazija, tri grama marihuane i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Iz policije navode da su pronađeni predmeti izuzeti i poslužiće kao dokaz u krivičnom postupku, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, pod čijim nadzorom su preduzimane mjere i radnje.

U saopštenju je istaknuto da će po kompletiranju predmeta nadležnom Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka protiv K.E. i H.A. biće podnesen izvještaj o otkrivanju krivičnog djela i počinioca zbog postojanja osnova sumnje da su počinila krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Share With: