Учесници Фестивала народне пјесме одушевили публику (ФОТО, ВИДЕО)

На Фестивалу народне пјесме у Градишци синоћ су наступили великане народне музике: Раде Јоровић, Љуба Лукић, Милена Плавшић, Гордана Лазаревић, Мерса Миљковић и Андрија Бајић.

Бројна публика у Културном центру уживала је у познатим нумерама, евергринима народне музике уз које су генерације одрастале: „Марамица“, „Колиба крај пута“, „Видовдан“, „Бањалуко и та твоја села“, „Погледом те тражим“, „Жене воле официре“, Село моје лепше од Париза,  „Снег је пао, стазе завејао“, Ко те љуби ове зиме… Манифестацију је другу годину за редом организовао Културни центар Градишка у сарадњи са Радио-телевизијом Градишка и Удружењем естрадних умјетника Србије, те уз подршку Града Градишка.

Директор Културног центра и шеф народног оркестра Мирослав Вуковић рекао је да им је била изузетна част бити музичка пратња великим именима, чуварима народног мелоса те нагласио да је Градишка један од ријетких градова који реализује овакав музички фестивал.

Предсједник Удружења естрадних умјетника Србије Андрија Бајић уручио је захвалнице свим учесницима и члановима оркестра и захвалио им се на одличној сарадњи.

И за публику и за извођаче било је то вече за памћење, пуно емоција, добре атмосфере и евоцирања успомена.

С.С.Ц.

Share With: