U Zimskom gradu sutra „Novogodišnji bal maskembal“

U okviru programa manifestacija Zimskog grada, sutra će biti organizovan „Novogodišnji bal maskembal i disko animacije“, a večeras u 18 časova glumci Gradskog pozorišta Gradiška odigraće u Kultunom centru dječiju predstavu „Kuda idu stare godine“.

Danka Mirjanić iz Turističke organizacije grada Gradiška istakla je da manifestaciju „Novogodišnji bal maskembal i disko animacije“ organizuju u saradnji sa Košarkaškim klubom „Lider“.

„Na platou Kulturnog centra sutra od 17 časova i 30 minuta djeca će imati priliku da oslikaju svoje lice, a od njih se očekuje kretivnost i da se sa svojim roditeljima pripreme za maskembal, naprave sebi maske ili odjela u skladu sa kojim će im biti oslikano lice. Oslikavanje lica trajće oko sat vremena, a od 18 do 19 časova djeca će moći da uživaju u programu manifestcije. Od 19 do 20 časova za svu djecu sa maskama klizanje na klizalištu Zimskog grada biće besplatno“, navela je Mirjanićeva.

Ona je za 4. januar od 19 časova na platou Kulturnog centra najavila koncert „U susret Božiću“, na kome će nastupiti učenici Osnovne muzičke škole „Bransko Smiljanić“ i plesna grupa „Dance step“.

U Zimskom gradu 10. januara u 18 časova biće organizovane „Novogodišnje igre bez granica“, a 11. januara u 16 časova „Novogodišnja potraga za porodičnim blagom“.

M. Malešević

Share With: