Top lista

Top lista za 17.04.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U toku foto konkurs „Upoznajmo Gradišku“

U toku je foto konkurs za izbor najboljih fotografija na temu „Upoznajmo Gradišku“ koji organizuje Turistička organizacija grada Gradiška.

Vršilac dužnosti direktora Turističke organizacije grada Gradiška Miloš Vujinić rekao je gostujući u programu Radio Gradiške da je do sada na konkurs pristiglo 18 fotografija i da zainteresovani fotografije mogu slati do 15. juna.

„Želja nam je da u okviru konkursa dobijemo najljepše fotografije sa motivima našeg grada, a tri autora čije fotografije budu najbolje biće nagrađeni poklon bonom restorana Carpe diem, Đerdan i Krčma kod Ace“, rekao je Vujinić i dodao da je to prilika i da se promovišu prirodne ljepote Gradiške.

On je dodao da fotografije moraju biti autorske, moguće je dostaviti tri fotografije po autoru i da moraju biti u digitalnoj formi maksimalne veličine 5 MB i da su autori lično odgovorni za prikazani motiv na fotografiji i eventualna kršenja autorskih prava i da slanjem fotografija daju pravo organizatorima na korištenje.

Svi zaintersovani fotografije mogu poslati na e-mail: to.gradiska@gmail.com sa naznakom „Foto konkurs- upoznajmo Gradišku“, sve prijave moraju sadržavati ime i prezime autora, naziv i opis fotografije i kontakt podatke autora.

Izbor najboljih fotografija vršiće se onlajn glasanjem na zvaničnoj Fejzbuk stranici. Glasanje će trajati 48 sati počevši  od 16. juna, a fotografije sa najviše glasova biće javno objavljene.

Vujinić je istakao da u narednom periodu planiraju,u saradnji sa Gradskom upravom i Zavičajnim muzejom, da realizuju „Kuću Lijevča i Potkozarja“ čiji je cilj da se na jednom mjestu ponude proizvodi iz gradiškog kraja.

Share With: