Top lista

Top lista za 3.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U toku asfaltiranje puteva na području Gradiške

U više mjesnih zajednica na području Gradiške obavljaju se zadnje pripreme za afaltiranje više kilometara nekategorisanih puteva.

Načelnik Odjeljenja za stambene i komunalne poslove u gradskoj upravi Grada Gradiška Branislav Savić, gostujući u emisiji“Aktuelno“ Radio Gradiške rekao je da se trenutno radi na pripremi podloge i da su pripremljeni putevi u MZ Donji Karajzovci, zaseok Mitrovići u dužini od 450 metara i put Vitkovići-Todorani u dužini od 1100 metara, dok je u MZ Mašići pripremljen put Bosnići u dužini od 1000 metara. Savić je dodao da se u MZ Laminci Sređani izvode radovi na iskopu odvodnih kanala u dužini od 1 700 metara.

Presvlačenje asfaltnim slojem pomenutih dionica trebalo bi da počne krajem ove sedmice, a završetak radova očekuje se krajem oktobra.Savić je rekao da je planirano asfaltiranje nekategorisanih puteva i u mjesnim zajednicama Kijevci i Sovjak.

„Ugovorom je planirano asfaltiranje puta u Kijevcima, zaseok Majdanci u dužini od 1000 metara, put u MZ Sovjak dužine 1000 metara, a planirani su i radovi u Donjim Podgradcima na mostu u Kevićima i na kružnom toku u Lamincima“, istakao je Savić.

Savić je podsjetio da su u Ulici Petra Pecije u toku zemljani radovi i izrada tampona i da je u toku  čišćenje i snimanje kanalizacione mreže u gradu, kao i da je raspisan  tender za izgradnju trga Veljka Čubrilovića u Gradišci.

Share With: