У сриједу скупштинско засједање локалног парламента

Сједница Скупштине Града Градишка биће одржана у сриједу, 24. маја са почетком од 10 часова у сали за сједнице Скупштине Града.

Пред одборницима ће се наћи 16 тачака, међу којима  ће бити извјештај о реализацији Програма заштите од пожара у граду Градишка за прошлу годину, као и извјештаји о пословању и годишњи обрачун Дома здравља и Апотеке Градишка за 2022. годину. На дневном реду је и извјештаји о пословању за прошлу годину јавних установа Центар за социјални рад, Градско позориште Градишка и Јавна предшколска установа „Лепа Радић“. Пред одборницима ће се наћи и инфромације о пословању комуналних предузећа Водовод, Топлана, Градска чистоћа и инфомрмација о раду Јавног предузећа „ДЕП-ОТ“ Бања Лука за 2022. годину.

На двеном реду 24. редовне сједнице су и информације о стању у пољопривреди, у области шумарства и ловства на подручју града те инфромација о организовању и функционисању цивилне заштите за прошлу годину.

Такође су предвиђени и  приједлози аката из области имовинско-правних односа, разрјешења и именовања и одборничка питања.

Радио-телевизија Градишка ће директно преносити 24. редовну сједницу Скупштине Града Градишка.

Сједницу можете пратити у радијском програму на фреквенцији 98, 8 MHz и у телевизијском програму на каналима Блицнет, канал 56, Мтел, канал 97, Елта, канал 57.

Н.М.

Share With: