Top lista

Top lista za 06.06.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U srijedu posebna sjednica Narodne skupštine

Posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske, na čijem je predloženom dnevnom redu prijedlog odluke o ukidanju vanrednog stanja u Srpskoj, počeće u srijedu, 20. maja, odlučio je danas Kolegijum Narodne skupštine na telefonskoj sjednici.

Na predloženom dnevnom redu sjednice su i potvrđivanje akata koje je donio predsjednik Republike za vrijeme vanrednog stanja, Prijedlog rebalansa Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu – po hitnom postupku, kao i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju Budžeta Republike Srpske za 2020. godinu, po hitnom postupku.

Poslanici bi trebalo da raspravljaju i o prijedlogu odluke o izmjeni odluke o dugoročnom zaduživanju Republike Srpske za 2020. godinu i prijedlog odluke o prihvatanju zaduženja Republike Srpske prema Svjetskoj banci – Međunarodnoj banci za obnovu i razvoj za dodatno finansiranje projekata registracije nekretnina /9048-VA/.

Sjednica će biti održana u konferencijskoj sali Vlade Republike Srpske koja zadovoljava epidemiološke uslove prouzrokovane virusom korona, saopšteno je iz Narodne skupštine.

Početak 13. posebne sjednice zakazan je u 10.00 časova.

Share With: