Top lista

Top lista za 05.12.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U Srednjoj Jurkovici novoasfaltiranih 2900 metara puta

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić pustio je danas u upotrebu dvije novoasfaltirane dionice puta u dužini od 2900 metara u zaseoku Ljubičići u mjesnoj zajednici Srednja Jurkovica.

Adžić je istakao da ova dionica puta povezuje Srednju Jurkovicu sa Trnovcem i Turjakom,te da je ovaj put izgrađen u skladu sa planom ruralnog razvoja grada Gradiška i budžetskom okvirom za 2020. godinu.

On je naglasio da je za ove dvije dionice puta izdvojeno 245.000 KM, te da je opredjeljenje gradske urpave da konstantno radi u interesu privrednika i građana grada Gradiška.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Jurkovica Dragoljub Gajić je istakao da ovaj put mnogo znači mještanima Srednje Jurkovice, jer ih povezuje sa susjednom mjesnom zajednicom Turjak, te da je u protekle četiri godine ukupno asfaltirano oko 4 kilometra lokalnih puteva u Jurkovici.

On se zahvalio gradonačelniku Zoranu Adžiću i načelniku Odjeljenja za komunalne i stambene poslove Branislavu Saviću i preduzeću “Niskogradnja” koji su pomogli da se ovaj projekat realizuje.

Share With: