Top lista

Top lista za 3.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U prodaji Almanah „75 godina FK Kozara Gradiška“, autora Slobodana Borjanovića

Fubalski klub „Kozara“ iz Gradiške izdao je Almanah posvećen 75. godišnjici kluba, čiji je autor sportski novinar Radio Gradiške Slobodan Borjanović.

Borjanoviće je, gostujući u programu Radio Gradiške, rekao da je ovaj Almanah nastavak Monografije koju je 2015. godine napisao povodom 70 godina postojanja „Kozare“, te da je u nešto više od 100 strana objedinio tridesetak strana kratkog istorijata kluba i sve utakmice i dešavanja vezana za „Kozaru“ u posljednjih pet godina.

On je dodao da planira nastaviti biljažiti sve utakmice „Kozare“ i dešavanja u klubu, kako bi za pet godina na 80. rođendan kluba imao spreman materijal za izdavanje dopunjenog izdanja Monografije.

„Vjerujem da će i ta Monografija za pet godina ugledati svjetlo dana, jer sam u svom radu do sada imao veliku podršku predsjednika „Kozare“ Milenka Pavlovića Milera, direktora kluba Siniše Đurića i gradonačenika Gradiške Zorana Adžića“, naveo je Borjanović.

On je izrazio uvjerenje da će „Kozara“ svoj 80. rođendan dočekati na rekonstruisanom Gradskom stadionu i kao stabilan klub u Premijer ligi BiH.

Almanah „75 godina FK Kozara“ štampan je u tiražu od 300 primjeraka, a njegova cijena je 10 KM.

Share With: