Top lista
Top lista za 19.10.2019.god.
Glasaj
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U ponedjeljak 15. jula 25. redovna sjednica Skupštine grada Gradiška

Dvedesetpeta redovna sjednica Skupštine grada Gradiška biće održana u ponedeljak 15. jula sa početkom u 9 časova.

Na dnevnom redu je 18 tačaka, među kojima su Informacija o položaju i statusu mladih na području Gradiške u 2018. godini, te informacije o statusu i položaju nacionalnih manjina, stanju u oblasti sporta, stanju u oblasti informativne djelatnosti, nevaladinom sektoru, stanju objekata i mjerama zaštite od polava i stanju u stambenoj oblasti za prošlu godinu.

Odbornici će razmatrati Programa rada Javne ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Lepa Radić“ za radnu 2019/2020. godinu i prijedloge odluka o izdavanju „Službenog glasnika grada Gradiška“, održavanju manifestacije „Gradiška jesen“ i izmjeni Odluke o tržničkoj djelatnosti.

Biće razmatrani i prijedlozi odluka o davanju saglasnosti na povećanje broja djece u vaspitnim grupama, davanju saglasnosti na izmjene ugovora o osnivanju Javnog preduzeće „DEPOT“ Banjaluka, imenovanju mrtvozornika, prestanku važenja Odluke o održavanju stambenih zgrada do organizovanja zajednica etažnih vlasnika, prijedlozi akata iz oblasti imovinsko-pravnih odnosa i odbornička pitanja.

Share With: