У понедјељак, 18. септембра 27. редовна сједница градске скупштине

Двадесет седма редовна сједница Скупштине града Градишка биће одржана у понедјељак, 18. септембра, са почетком у 9 часова.

На дневном реду је Извјештај о извршењу Буџета града Градишка за првих шест мјесеци ове године, те Извјештај о раду Одјељења за инспекције, такође за период јануар-јуни 2023.

Одборници ће разматрати и извјештаје о реализацији Акционог плана образовања и запошљавања града Градишка за период 2021-2022. година и о раду Јавне предшколске установе „Лепа Радић“ за радну 2022/23., те Програм рада ове установе за радну 2023/24. Годину.

На дневном реду су и информације о шестомјесечном пословању градских установа у овој години, „Дома здравља“, „Апотеке Градишка“, „Центра за социјални рад“ и „Туристичке организације града Градишка“, те Информација о стању у овласти спорта на подручју Градишке за такмичарску сезону 2022/2023. године.

Одборници ће разматрати приједлоге Одлуке о доношењу измјена дијела Урбанистичког пројекта „Мањуреви – Стадион – Топлана“ и аката из области имовинско-правних односа.

На дневном реду су разрјешења и именовања, Информација о реализацији аката са 26. редовне сједнице Скупштине града Градишка и одборничка питања.

Радио-телевизија Градишка ће директно преносити сједницу градског парламента.

М.Малешевић

Share With: