У петак додјела награда побједницима конкурса „Најкутак 2023“

Додјелом награда побједницима и захвалница свим учесницима конкурса „Најкутак 2023“ које је организовало Комунално предузеће „Градска чистоћа“ Градишка свечано ће бити завршен у петак, 8. септембра у 10 часова.

На овогодишњи конкурс пријавилсу се 104 учесника, скоро дупло више него прошле године. Стручна комисија издвојила је 18 најуређенијих дворишта, док су грађани путем друштвених мрежа изабрали најљепша.

Директор КП „Градска чистоћа“ Градишка Рената Обрадовић Поповић, каже да је у категорији „најуређеније приватно двориште“, по оцјени грађана најљепше је двориште Марице Ђуричић из Романовца са освојених 811 гласова. У категорији „најуређеније двориште стамбених зграда“  ЗЕВ Л4 и Л5 из Видовданске улице је најуређеније и за њега је гласало 198 грађана. „Најуређенији круг пословних субјеката, организација и јавних установа“ је, по мишљењу грађана, Храм Покрова Пресвете Богородице са освојених 189 гласова. Најуређенији балкон је балкон Винке Њежић из Романовци за који је гласало 496 грађана.

Комунално предузеће избор за најљепши кутак на подручју Градишке успјешно је организовало седми пут. Ове године припремљене су бројне награде,а једна од њих је ослобађање плаћања рачуна за комуналне услуге.

Н.М.

Share With: