Top lista

Top lista za 15.08.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U opremanje prostorija FK „Biseri“ i mjesne zajednice Čatrnja uloženo 100.000 KM

Gradonačelnik Gradiške Zoran Adžić  obišao je danas radove na uređenju prostorija Fudbalskog kluba „Biseri“ u Čatrnji.

Adžić je rekao da se u okviru objekta FK „Biseri“ nalaze i prostorije mjesne zajednice Čatrnja,za čije opremanje su sredstava obezbjeđena iz projekta UNDP-a Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH i gradskog budžeta.

„Istovremeno se uređuju i prostorije Fudbalskog kluba „Biseri“, koji predstavlja okosnicu sportskog razvoja u ovoj mjesnoj zajednici“, istakao je Adžić.

Adžić se zahvalio Nataši Ristić koja je radila na izradi projekta Jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH, navodeći da je za opremanje klupskih prostorija i prostorija mjesne zajednice Čatrnja do sada uloženo oko 100.000 KM.

On je dodao da je na području Čatrnje realizovan i projekat uređenja izletišta na rijeci Jablanici.

Adžić je naveo da je Gradska uprava u posljednjih tri godine za uređenje infrastrukture, rad fudbalskog kluba „Biseri“ i realizaciju nekoliko projekata u mjesnoj zajednici Čatrnja  izdvojila oko 350.000 KM.

Menadžer društvenog centra Gradiška Nataša Ristić rekla je da je Čatrnja jedna od šest mjesnih zajednica sa prostora Gradiške koja učestvuje u projektu Jačanja uloge mjesnih zajednica u BiH i da su zahvaljujući tome uspjeli obezbjediti sredstva za klupske prostorije i izletište „Naša Jablanica“.

„Veoma smo zahvalni što su gradonačelnik Zoran Adžić  i Gradska uprava prepoznali naš aktivizam i što su nastavili da ulažu u našu mjesnu zajednicu“, istakla je Ristićeva.

Predstavnik Fudbalskog kluba  „Biseri“ Mile Kovačević zahvalio se gradonačelniku Zoranu Adžiću i Nataši Ristić koji su obezbjedili sredstva da bi se uredile klupske prostorije koje nisu bile uslovne.

Kovačević je istakao kako će nove prostorije veoma značiti za dalji nastavak takmičenja u Područnoj ligi Gradiška.

Share With: