U nedjelju derbi gradiških drugoligaša

U okviru 8. kola Prve lige Republike Srpske, fudbaleri gradiške Kozare sutra gostuju kod ekipe Zvijede 09 iz Etno sela Stanišić. Utakmica počinje u 15 časova i 30 minuta.

U derbiju gradiških drugoligaša, u 8. kolu Druge lige „Zapad“, Dubrave u nedjelju, 3. oktobra, u 15 časova i 30 minuta dočekuju Jedinstvo iz Žeravice.

U okviru 8. kola Regionalne lige „Zapad“, ekipa 13 Skojevki u Grbavcima dočekuje Slogu iz Saničana, a Lijevče iz Nove Topole gostuje kod ekipe Svodne. Obe utakmice biće odigrane u nedjelju u 15 časova i 30 minuta.

U 7. kolu Područne lige Gradiška, Biseri sutra u 16 časova dočekuju ekipu Omladinca, a u nedjelju u istom terminu sastaju se Kozara /Turjak/  – Mladi Krajišnik, Borac /Maglajani/ – Laminci, Polet – Obradovac, Sloboda – Borac /Šibovska/, Sloga DIPO – Bratstvo /Kozinci/ i Torpedo – Potkozarje.

Za vikend će biti odigrane i utakmice 5. kola Gradske fudbalske lige Gradiška. Mladost će sutra ugostiti Romanovce, a u nedjelju se sastaju Borac /Mašići/ – Kalemi, Stevan Dukić – Vilusi i Ratar – Bratstvo /Orahova/. Sve utakmice Gradske lige igraju se u terminu od 16 časova.

M.Malešević

ОдговориПроследи
Share With: