U naredna četiri dana promjenljivo vrijeme uz svježa jutra

U Republici Srpskoj u naredna četiri dana preovladavaće pretežno oblačno vrijeme, uz svježa jutra, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra će biti promjenljivo oblačno, uz sunčane intervale, sa slabim do umjerenim vjetrom, te najvišom dnevnom temperaturom do 21, na jugu Hercegovine do 24, a na planinama oko 10 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 6. oktobra, jutarnja temperatura iznosiće od tri do devet stepeni, na planinama oko nule.

Veći dio dana biće promjenljivo oblačno i prohladno, a krajem dana očekuje se jače naoblačenje sa zapada koje će tokom noći zahvatiti i ostale predjele Srpske.

Najviša temperatura biće od 13 do 19, na jugu Hercegovine do 23, a na planinama oko 10 stepeni Celzijusovih.

U ponedjeljak, 7. oktobra, će, nakon mjestimično kišovitog jutra na zapadu i sjeverozapadu, tokom dana biti suvo, uz djelimično razvedravanje tokom dana.

Jutarnja temperatura iznosiće od pet do 11, a najviša dnevna od 11 do 17, na jugu Hercegovine do 22, na planinama oko sedam stepeni Celzijusovih.

U utorak, 8. oktobra, jutro će biti vedro i prohladno, po visoravnima sa slabim mrazem, dok će tokom dana biti uglavnom sunčano, sa temperaturom od 10 do 16, na jugu Hercegovine do 22, a na planinama oko šest stepeni Celzijusovih.

Share With: