Top lista

Top lista za 05.12.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U Kulturnom centru 5. novembra Forum kandidata za gradonačelnika Gradiške

Predstavnici nevladine organizacije Centri civilnih inicijativa organizovali su danas u centru Gradiške „ulični štand“, gdje su građanima djelili letke sa podacima istraživanja o zadovoljstvu građana kvalitetom života u Gradišci.

Koordinator projekta Željko Ninković rekao je da su Centri civilnih inicijativa u okviru projekta „Veća odgovornost lokalne vlasti za kvalitet života građana“ sa renomiranom istraživačkom agencijiom sproveli istraživanje o kvalitetu života građana Gradiške, koje daje presjek kvaliteta života u raznim oblastima.

„Ovakav pristup omogućava značajan doprinos društvenoj politici, identifikujući potrebe i manjkavosti brojnih područja i otkriva u kom pravcu treba da bude usmjeren rada lokalnih institucija vlasti u narednom periodu“, naveo je Ninković.

On je istakao da će u okviru aktivnosti ovog projekta 5. novembra u Kulturnom centru u Gradišci biti organizovan Forum kandidata za gradonačelnika Gradiške, te dodao da su oba kandidata, Zoran Adžić i Mirko Samardžija, potvrdili učešće na Forumu.

„Sam Forum nam donosi direktnu demokratiju na način da će građani u terminu od 90 minuta imati mogućnost da postavljaju pitanja kandidatima za gradonačelnika. Biće omogućen direktan „online“ prenos Foruma i molimo građane da slobodno postave pitanja, a mi ćemo naći načina da dobiju odgovore“, dodao je Ninković.

Share With: