U „Krajiškoj kući“ u Banjaluci proizvodi iz Gradiške

U „Krajiškoj kući“ u Banjaluci koja je otvorena juče 22. aprila nalaze se i proizvodi Poljoprivredne zadruge „Fruit Organica“ iz Gradiške.

Direktorica ove zadruge Gordana Dojčinović u izjavi za Radio Gradišku istakla je da je ideja „Krajiške kuće“ gdje su okupljeni domaći proizvođači veoma dobra.

„Na ovaj način može se napraviti uvid u to koliko ima domaćih proizvođača, šta proizvode, koje količine i da poštujući sve standarde mogu zadovoljiti i opskrbiti tržište domaćim proizvodima“, navela je Dojčinovićeva.

Ona je istakla da su u „Krajiškoj kući“ izložili sokove od jabuke, kruške, višnje, kupine, miks đumbir-cvekla-jabuka, miks cvekla-mrkva-jabuka-limun i pekmez od soka kisele jabuke, te da imaju u planu tokom godine ponuditi bar još pet vrsta sokova.

„Za nas znači mnogo da naše proizvode možemo prodati i u Banjaluci. Nadam se da će kupci prepoznati kvalitet i da ćemo se sa našim proizvodima proširiti i na regionalno tržište“, rekla je Dojčinovićeva.

U „Krajiškoj kući“ u Banjaluci koja je otvorena svakim radnim danom od 8 do 18 časova takođe se mogu pronaći rakije, med, puter i sok od višnje proizvođača iz Gradiške.

Na jesen je planirano da „Krajiška kuća“ bude otvorena i u Trebinju.

Share With: