У градишки парламент улази Народна партија Српске (ВИДЕО)

Одборница у Скупштина града Градишка др Тања Пећанац приступила је Градском одбору Народне партије Српске, озваничено је вечерас на конференцији за новинаре у просторијама странке у Градишци.

 

„На овај начин, Народна партија Српске постаје парламентарна странка и на локалном нивоу, чиме стичемо право учествовања у доношењу скупштинских одлука и провођења политике наше партије“, изјавио је предсједник Градског одбора НПС-а Рајко Лајић, подсјетивши да Народна партија Српске на републичком нивоу има посланички клуб.

Др Тања Пећанац, раније одборница Уједињене Српске, потврдила је да ће свој политички ангажман наставити у Народној партији Српске. „Ова странка је за кратко вријеме препознала и окупила у Градишци велики број успјешних, првенствено младих људи. Осим тога, странка је привржена породичним и традиционалним вриједностима, за које се и сама, кроз приватни и професионални живот, залажем“, истакла је одборница Пећанац.

Предсједник Градског одбора НПС-а Рајко Лајић потврдио је да ће странка у градишком парламенту слиједити политику партије на републичком нивоу, те бити дио скупштинске већине.

Осим тога,  Лајић је поручио да Предсједништво и Градски одбор Народне партије Српске опрезно доносе одлуке о приступању нових чланова и заинтересованих одборника у редове странке, водећи рачуна о реалном расту партије и квалитетном раду у Скупштини града Градишка.

С.Т.

Share With: