U Gradišci sutra veče komedije sa Dušanom Jokićem

U okviru „Gradiškog ljeta 2019.“ na ljetnoj pozornici Zavičajnog muzeja u Gradišci sutra 29. jula od 20 časova biće održano veče „Stand Up“ komedije sa Dušanom Jokićem.

Komičar Dušan Jokić, dio je poznate pozorišne grupe „Akt Alija Sirotanović“ iz Banjaluke, a samostalno nastupa od 2013. godine. Ima pet predstava u kojima je obradio teme iz svakodnevnog života, od politike do muško-ženskih odnosa. Nastupa širom Republike Srpske, u Srbiji i Hrvatskoj.

U izjavi za Radio Gradišku Jokić je rekao da će se publici u Gradišci predstaviti novom predstavom „Ja, ćaća“ čija je tematika posvećena njegovoj novoj ulozi-ulozi roditelja, a biće riječi i o tome kako kompletno društvo utiče na očinstvo, majčinstvo i roditeljstvo.

„To je jedna autobiografska predstava, namijenjena svima koji razmišljaju o roditeljstvu, osvrt na ovu temu iz dvije krajnosti“, naveo je Jokić i naglasio da će ovo biti njegov prvi samostalni nastup u Gradišci.

On je rekao da nakon nastupa u Gradišci slijede pripreme za početak nove sezone „Sirotanovića“ sa novom postavom i pripreme za samostalne projekte.

Share With: