Top lista

Top lista za 23.01.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U Gradišci osnovan prvi bokserski klub

U Gradišci je sinoć održana Osnivačka skupština bokserskog kluba“Kozara“, čime je naš grad po prvi put dobio bokserski klub.

Predsjednik kluba i jedan od inicijatora Marko Vanovac izrazio je zadovoljstvo osnivanjem kluba i dodao da su od sada i zvanično počeli sa radom.

 „Klub je počeo sa radom u februaru ove godine, ali smo zbog trenutne epidemiološke situacije morali prekinuti aktivnosti,“ rekao je Vanovac i dodao da trenutno imaju pet boraca u kategoriji seniora i 30 članova. On je izrazio nadu da će do takmičenja, planiranih na proljeće naredne godine, pokrenuti sve kategorije, pionire, kadete, omladince i juniore.

Među brojnim članovima ima i onih koji su već učestvovali na takmičenjima i iza sebe imaju bogato iskustvo. Jedan od njih je i sekretar kluba Sergej Adamović koji boks trenira od 2014. godine. On je izrazio nadu da će klub iznjedriti državnog prvaka, što je jedan od njihovih ciljeva.

Adamović se zahvalio sponzorima koji su ih podržali, posebno gradonačelniku Gradiške i dodao da im je Grad obezbjedio prostor za treniranje.

Trener kluba Kamenko Juran istakao je da u klubu postoje programi za amatere i profesionalce i pozvao sve zainteresovane da im se pridruže. On je naglasio da među članovima bokserskog kluba „Kozara“ Gradiška već ima onih koji pokazuju veliki potencijal, ali prije svega veliku ljubav prema ovom sportu.

Share With: