Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U Gradišci druženje sa djecom smetnjama u razvoju sa KiM

Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim licima Gradiška u saradnji sa parohijom Gašničkom, ugostiće djecu sa smetnjama u razvoju sa Kosova i Metohije.

Cjelodnevno druženje uz bogat zabavni program biće upriličeno u Eko centru „Svi smo mi dio vas“u Gašnici u srijedu, 23. juna. Predsjednik pomenutog Udruženja, Dragoslav Šinik izjavio je da je riječ o djeci koja će u okviru projekta „Spojimo djecu Kosova i Metohije i Srpske“, boraviti u Prijedoru od 20.do 24.juna. „U srijedu, 23.juna oni će biti naši gosti, djece i roditelja iz našeg udruženja“, rekao je Šinik i dodao da su za njih pripremili bogat zabavni program u i prigodne poklone.

Šinik je ovom prilikom zahvalio organizacijama i pojedincima koji su ih podržali i svima koji su najavili učešće na pomenutom događaju.

Šinik je za 28.jun najavio odlazak na pokloničko putovanje u manastir Ostrog.“Oko 70-tak djece iz našeg udruženja, uz pomoć sponzora, otputovaće na četvorodnevno pokloničko putovanje u Ostrog u okviru kojeg ćemo posjetiti iTrebinje i Igalo“, istakao je Šinik.

S.Vidović

Share With: