Top lista

Top lista za 12.06.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U Gradišci će tokom ljeta boraviti djeca iz Zubinog Potoka

U Republici Srpskoj će u okviru devete akcije “Spojimo djecu sa Kosova i Metohije i Republike Srpske” od 19. do 27. juna boraviti oko 930 đaka, nastavnika i djece sa posebnim potrebama sa Kosmeta, a prednost će imati djeca koja do sada nisu dolazila kod vršnjaka u Srpsku, dogovoreno je danas u Zvečanu.

Sastanku, koji je održan u organizaciji Odbora Republike Srpske za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji, prisustvovao je predsjednik Odbora Milorad Arlov i direktori četrdeset škola sa Kosmeta čiji će učenici, uzrasta 10 do 15 godina, posjetiti Republiku Srpsku.

Arlov je nakon sastanka Srni rekao da je riječ o dogovoru sa direktorima da pripreme djecu za boravak u Republici Srpskoj, sa posebnim naglaskom da zajedno sa ljudima iz centara za socijalni rad na spiskove stave djecu koja do sada nisu boravila u Srpskoj.

“U ovogodišnjoj, devetoj akciji, u Republici Srpskoj trebalo bi da boravi oko 930 učenika i nastavnika, uključujući djecu sa posebnim potrebama – članove Udruženja `Podrži me` iz Kosovske Mitrovice”, rekao je Arlov.

U Gradišci će boraviti djeca iz Zubinog Potoka.

Share With: