Top lista

Top lista za 27.02.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

U Gradišci, 16. decembra primopredaja spasilačke opreme

SRNA – U Gradišci će u srijedu, 16. decembra, biti izvršena primopredaja spasilačke opreme Republičkoj upravi civilne zaštite, vrijednosti 250.000 KM, koju je nabavila Vlada Republike Srpske.

Oprema je nabavljena preko projekta “Hitni oporavak od poplava”, koji implementira jedinica za koordinaciju poljoprivrednih projekata pri Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srpske.

U ime jedinice za koordinaciju poljoprivrednih projekata opremu će uručiti direktor Stefan Mitrović, a u ime Republičke uprave civilne zaštite preuzeće je vršilac dužnosti direktora Milan Novitović.

Primopredaja opreme biće obavljena u 11.00 časova u kampu Republičke uprave civilne zaštite na lokaciji starog carinskog terminala, a nakon toga, u 12.00 časova biće obavljena obuka u rukovanju i održavanju opreme na lokaciji “Kej” na rijeci Savi, najavljeno je iz Uprave.

Obuci će, osim predstavnika Republičke uprave civilne zaštite, prisustvovati i pripadnici ronilačkog tima Specijalne antiterorističke jedinice – SAJ Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Share With: