Top lista

Top lista za 31.07.2021.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Turnir „Bravo 2021“ počinje 4. jula

Peti Međunarodni turnir u malom fudbalu „Bravo 2021“ biće odigran na terenima Srednje stručne i tehničke škole Gradiška od 4. jula ove godine.

Jedan od organizatora ovog turnira Dario Lacković rekao je da prijave na turnir traju do 2. jula i da je do sada prijavljeno 30 ekipa i da očekuju da će biti preko 50 prijavljenih ekipa.

„Turnir će se igrati u dvije kategorije, seniorskoj za koju kotizacija iznosi 200 KM, dok će drugu činiti takmičenja između poslovnih subjekata, odnosno radničke igre koji će kotizaciju plaćati 100 KM“ rekao je Lacković i dodao da je nagradni fond turnira 10 000 KM, a u okviru ovogodišnjeg turnira biće organizovana i humanitarna aktivnost.

 Lacković je rekao da će utakmice biti igrane u večernjim terminima od 19 do 24 časa i da će turnir trajati 12 igračkih dana.

On je istakao da je premijerno izdanje ”Bravo” turnira održano je 2016. godine i da iz godine u godinu ova manifestacija u Gradišci okuplja sve veći broj zaljubljenika u mali fudbal koji će i ove godine uživati u dobrom fudbalu.

Organizator “Bravo 2021” je Udruženje građana “Naša Sava”, a generalni pokrovitelj Grad Gradiška.

D. Janković

Share With: