Top lista

Top lista za 24.10.2020.god.
Partneri
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image
Widget Image

Tri lica osumnjičena zbog krađe u trgovačkom centru u Dušanovu

Pripadnici Policijske uprave Gradiška uhapsili su lica čiji su inicijali N.R. i P.M. iz ovog grada, te lice A.L. iz Nove Gradiške u Hrvatskoj zbog sumnje da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo, grad Gradiška, krali alkoholna pića i druge artikle.
Iz Policijske uprave Gravdiška je saopšteno da je Policijskoj stanici u ovom gradu juče u 17.20 časova prijavljeno da su iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo tri nepoznata lica ukrala razne artikle i određenu količinu alkoholnog pića.

“Zbog sumnje da su počinila krivično djelo krađa, lica N.R, P.M. i A.L. su lišeni slobode. Od njih su oduzeti ukradeni predmeti, alkoholna pićai razni trgovački artikli, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da se ova lica sumnjiče i da su unazad desetak dana u poslijepodnevnim časovima iz trgovačkog centra u mjestu Dušanovo ukrala određenu količinu alkoholnog pića, prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je izdao nalog da se lica nakon ispitivanja puste na slobodu, a da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv njih nadležnom tužilaštvu dostavi izvještaj za počinjena krivična djela krađa.

Share With: