Сутра Сајам куће Лијевча и Поткозарја

Поводом славе Града, Туристичка организација града Градишка, организоваће сутра, 21.септембра  Сајам куће Лијевча и Поткозарја на платоу Културног центра Градишка, од 9 до 15 часова.

 Вршилац дужности директора Туристичке организације Валентина Перић истакла је да је ово трећи сајам ове године и додала да ће на Сајму бити представљено 16 произвођача.

Перићева је нагласила да на овај начин исказују и захвалност свим произвоћачима који су своје мјесто пронашли управо у Кући Лијевча и Поткозарја и додала да су, на самом почетку у новембру прошле године кренули са 23 произвођача, а да их сада имају 48.

“Нама је веома драго, јер према информацији коју имамо, управо је наша кућа отворила многа врата пољопривредим произвођачима и омогућила им да своје производе представе и на другим тржиштима“, истакла је Перићева и позвала и друге да им се придруже.

Уколико епидемиолошке прилике буду дозволиле, планирано је да се од наредног мјесеца сваког четвртка одржавају промоције производа пољопривредних произвођача из Куће Лијевча и Поткозарја.

С.Видовић

Share With: